Coaching

CONTACTGEGEVENS

 

 

On Healthy Ground

Merit van Muijlwijk

 

Adres

van Zuylen van Nijeveltstraat 179

2242 LD Wassenaar

 

info@onhealthyground.nl

www.onhealthyground.nl

 

KvK nummer 66109825

BTW nummer 1363.51.311.B.01

 

© 2016 On Healthy Ground

SOCIAL MEDIA

 

Coaching

 

Het veranderen van je lifestyle doe je niet zomaar eventjes; daar is tijd voor nodig. Ik kijk daarom graag verder dan alleen voedingsadvies.

 

Het bereiken van doelstellingen is vaak makkelijker als je hierin begeleid wordt. Samen achterhalen we je valkuilen: je krijgt inzicht in je voedingspatroon en eetgedrag. De kans op resultaat en succes is vaak groter met dit coachingstraject!

 

De basis van mijn coaching ligt in het web-based programma My Calorie Coach. Met My Calorie Coach krijg je je eigen online voedingsdagboek. Je kunt op een makkelijke manier via je computer alles invoeren wat je hebt gegeten en welke activiteiten je hebt gedaan. Vervolgens geef ik daar feedback op en monitoren we je progressie. Nadat je je voor coaching hebt aangemeld, kun je hier klikken voor toegang tot het programma.

 

Tijdens het coachingstraject mag je daarnaast zoveel vragen stellen als je wilt en wanneer je dat wilt. Via email, whats-app en sms ben ik bereikbaar. Ik zal in alle gevallen binnen 24 uur reageren. Elke week hebben we een belafspraak van ca. 15 minuten. Ook heb je toegang tot mijn recepten database. Daarnaast stuur ik je op regelmatige basis informatieve en motiverende emails.

 

Als jouw coach probeer ik je zo goed mogelijk te begeleiden en een stok achter de deur te zijn om je nieuwe lifestyle in de praktijk te laten slagen!

Ik adviseer iedereen in ieder geval minimaal 1 maand coachingstraject omdat daarmee een beter resultaat te verwachten is. We houden je progressie nauw in de gaten en sturen bij waar nodig. Afhankelijk van jouw doelen, kun je optioneel kiezen voor 3 of 6 maanden begeleiding.

 

Veel mensen hebben drukke banen, een gezin of wonen te ver weg maar willen wel graag begeleid worden. Ik kan je prima op afstand coachen via email, app of telefoon. Dit betekent dat een online advies ook tot de mogelijkheden behoort. Persoonlijk contact is prettiger maar soms is het niet anders. En uiteindelijk gaat het erom dat jij je resultaat behaalt.

 

Voor de tarieven klik hier