Voedingsadvies

CONTACTGEGEVENS

 

 

On Healthy Ground

Merit van Muijlwijk

 

Adres

van Zuylen van Nijeveltstraat 179

2242 LD Wassenaar

 

info@onhealthyground.nl

www.onhealthyground.nl

 

KvK nummer 66109825

BTW nummer 1363.51.311.B.01

 

© 2016 On Healthy Ground

SOCIAL MEDIA

 

Voedingsadvies

 

Voor veel mensen is afvallen in eerste instantie niet zo moeilijk. Iedereen weet wel ongeveer wat je wel of niet zou moeten eten om gewicht te verliezen. Maar wat voor de een werkt, hoeft bij de ander niet aan te slaan. Elk lichaam reageert anders en iedereen heeft andere gewoonten. Hier kan ik jou bij helpen: uitvinden wat werkt voor jou en zoeken naar de balans!

 

Diëten verliezen vaak hun effect nadat het programma is beëindigd. Het is lastig om een verandering in je eetgewoonten vol te houden. Om je ideale gewicht te bereiken en te behouden, wil ik je zo intensief mogelijk begeleiden. Daarom zal ik je ook altijd adviseren om het voedingsadvies te laten volgen door minimaal 1 maand coaching. Door je erbij te helpen om blijvende gedragsveranderingen in je dagelijks leven te integreren zal het ook jou lukken om niet alleen op gewicht te komen, maar vooral ook op gewicht te blijven! Uiteraard is alleen het voedingsadvies ook mogelijk.

 

Bij mijn adviezen ga ik uit van het 80/20 principe: 80% van je voeding bestaat uit volwaardige, gezonde producten en 20% uit producten die jij lekker vindt en waar je blij van wordt. Het leven moet tenslotte wel leuk blijven!

Ik ben daarnaast voorstander van zoveel mogelijk pure en onbewerkte gezonde voeding, zonder kunstmatige toevoegingen, zoals smaakversterkers, kleurstoffen en geraffineerde suiker. Dit zal je daarom terugzien in mijn adviezen. Dit betekent gelukkig niet dat je daardoor uren in de keuken moet doorbrengen om een gezonde maaltijd te bereiden.

 

Een hele populaire en doeltreffende manier om af te vallen of aan te komen en je doelen te bereiken is "If It Fits Your Macro's", afgekort IIFYM. Als jij niet terugschrikt voor het nauwkeurig bijhouden van je voeding, kan dit ook een manier zijn voor jou. Klik hier voor uitgebreide informatie over IIFYM.

 

Werkwijze voedingsadvies:

Ik stuur je een uitgebreide vragenlijst toe en vraag jou een week lang al je voeding en drank op te schrijven. Daarna volgt een intake gesprek. Aan de hand van deze informatie maak ik een analyse van je huidige eetpatroon en een uitgebreid voedingsadvies voor jou op maat, inclusief berekening van jouw energieverbruik, voorbeeldmenu’s, recepten, voedingsmiddelenlijst, tips en lifestyle-adviezen.

 

Afhankelijk van jouw wensen, volgen één of meer vervolg consults of, bij voorkeur, een coachingstraject.

 

Voor de tarieven klik hier