Voeding & Coaching

Aandacht voor de juiste voeding, voldoende beweging en ontspanning is de basis voor een gezond en fit leven!

Vanuit mijn passie voor gezonde voeding en sport heb ik gekozen voor een gezonde lifestyle. Ik wil mijn passie en dit goede gevoel wat het je geeft graag overbrengen op anderen. Om deze reden heb ik On Healthy Ground opgericht. Mijn doel is om jou te coachen naar een fitter en gezonder leven!

On Healthy Ground geeft jou inzicht in je huidige eet- en beweegpatroon.
Eet je te weinig of te veel, krijg je voldoende voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen of heb je ergens tekorten, hoeveel of weinig beweging krijg je, slaap je goed, ben je gestresst, valt er nog iets te verbeteren of te veranderen aan je voeding rondom trainingen en wedstrijden, …

Het veranderen van een lifestyle doe je niet van de ene op de andere dag, dus vandaar dat mijn focus ligt op het begeleiden tijdens een langer traject van minimaal 3 maanden. Een langduriger begeleiding zorgt bewezen vaker voor een blijvend resultaat. Door niet alleen te kijken naar het eetpatroon maar ook door je persoonlijke situatie, je motivatie, je gedrag en de keuzes die je maakt erbij te betrekken, krijg je handvatten hoe je je lifestyle blijvend kunt verbeteren. Ik help je de balans te vinden in gezonde voeding, beweging en ontspanning. Geen crash dieet dus, maar een blijvend gezond en mooi lijf.

Maar natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor enkel een voedingsanalyse, om te kijken waar je staat qua voeding. Ook kan ik eenmalig een voedingsadvies of sportvoedingsadvies voor je maken, dat je vervolgens zelfstandig opvolgt.

Ik ben voorstander van zoveel mogelijk pure en onbewerkte gezonde voeding, zonder kunstmatige toevoegingen, zoals smaakversterkers, kleurstoffen en geraffineerde suiker. Dit zal je daarom terugzien in al mijn adviezen.

Een gezonde lifestyle creëren begint bij On Healthy Ground!

Merit van Muijlwijk

(SPORT)VOEDINGSDESKUNDIGE & LIFESTYLE COACH

Meer informatie: ONLINE COACHING ♦  VOEDING

Klik hier voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.

Schuiven naar boven