Over mij

CONTACTGEGEVENS

 

 

On Healthy Ground

Merit van Muijlwijk

 

Adres

van Zuylen van Nijeveltstraat 179

2242 LD Wassenaar

 

info@onhealthyground.nl

www.onhealthyground.nl

 

KvK nummer 66109825

BTW nummer 1363.51.311.B.01

 

© 2016 On Healthy Ground

SOCIAL MEDIA

 

 

" November 2014 woog ik met mijn 1.68 lengte 72 kg en zat niet goed in mijn vel. De knop moest om! De pakjes en zakjes in de keuken werden vervangen door volwaardige, gezonde voeding en ik ging gericht (kracht)trainen en hardlopen. Inmiddels is mijn gewicht al een hele tijd stabiel rond 59 kilo en ik voel me fitter dan ooit. Vanuit deze 'lifechange' is mijn bedrijf On Healthy Ground ontstaan. Ik wil hiermee zoveel mogelijk mensen helpen om door middel van de juiste voeding hun doelen te halen!"

 

Voeding bepaalt namelijk 80% van je resultaat!

 

Of je nu wilt afvallen , je sportprestatie verbeteren, of jouw droomfysiek bereiken middels flexibel diëten,

voeding is de sleutel tot jouw succes.

Ik coach je met de juiste voeding naar resultaat!

 

Wil jij behalve met voeding ook gericht aan de slag met het shapen van je lichaam door middel van krachttraining, dan coach ik jou graag naar “de beste versie van jezelf” met jouw Personal Body Plan.

 

 

 

Merit van Muijlwijk

 

(SPORT)VOEDINGSDESKUNDIGE & LIFESTYLE COACH

 

EVEN VOORSTELLEN:

 

Ik ben 49 jaar jong en woon in Wassenaar met man en 3 jongens van 9, 11 en 13 jaar. Ik ben actieve, fitte moeder die graag gezond kookt en bakt. In de weekenden draait alles om sport! De jongens voetballen en tennissen en ik sta veelvuldig langs de lijn. En als ik niet langs de lijn sta, sport ik zelf.

Ondanks dat ik altijd sportief ben geweest (de ene periode wat intensiever dan de andere), heb ik niet altijd zo goed in mijn vel gezeten als nu. Sinds mijn studietijd heb ik zo ongeveer elk dieet wel eens een keer uitgeprobeerd; ik was nooit tevreden met mijn gewicht en hoe ik eruit zag. Het ene dieet werkte beter voor mij dan het andere, maar nooit hield ik mijn resultaat vast. Toen ik na mijn studie ging werken was het lang leve de lol. Sporten is altijd wel gebleven maar ik lette niet op wat ik at en dronk en ik was meer dan goed voor me was te vinden op borrels en etentjes.

Later met mijn full-time baan en 3 jonge kinderen was gezond koken en eten nog steeds niet altijd mijn hoogste prioriteit. Gemaksvoeding en eten uit pakjes en zakjes of even wat afhalen of laten bezorgen was op een gegeven moment aan de orde van de dag.

Eind 2014 ging voor mij de knop om: de weegschaal gaf een gewicht aan van 72kilo!!!. Ik heb me bij mijn sportschool aangemeld voor begeleid afvallen: Power Slim in combinatie met krachttraining. Ik ben in nog geen jaar tijd 10 kilo kwijt geraakt. Vanaf toen is ook mijn interesse in voeding, gezondheid en sporten gaan groeien. Ik heb inmiddels de opleiding tot voedingsdeskundige met positief resultaat afgerond en ben begonnen aan de opleiding tot sportvoedingsadviseur/coach.

Toen Personal Body Plan daarna voorbij kwam op social media was het duidelijk voor mij dat dit een logische vervolgstap zou zijn.

Sinds 2 november 2015 ben ik vol enthousiasme bezig met mijn eigen Personal Body Plan. Ik ben inmiddels nóg 3 kilo kwijt. Maar deze fysieke progressie is niet het belangrijkste: ik ben zeker zo blij met de mentale progressie die ik sindsdien heb doorgemaakt. Je gedrag is namelijk allesbepalend voor je progressie en resultaat. Personal Body Plan heeft mij veel gebracht en ik heb ontzettend veel geleerd. Naast deelnemer aan Personal Body Plan, ben ik er ook vanaf september 2016 als Personal Body Coach werkzaam.

Naast de krachttrainingen van Personal Body Plan, loop ik veel hard. Ik ben lid van een hardloopvereniging waarbij ik 2 à 3 keer in de week train. Sinds mijn jonge jaren ben ik sportief bezig. Vroeger was het met name turnen, paardrijden en tennis. Tennis heb ik tot voor kort nog in competitieverband gedaan, maar door het volle schema van de kids heb ik dat helaas moeten opzeggen. Mijn meest recente sportieve prestaties zijn de StrongMenRun (obstaclerun) in 2015 en de halve marathons van Parijs, Leiden en Amsterdam in 2016.

Wie weet zit er ooit nog een hele marathon aan te komen…

 

Met mijn eigen ervaringen op het gebied van voeding, afvallen en sporten, met mijn opgedane kennis en vervolgens met de oprichting van "On Healthy Ground" hoop ik zoveel mogelijk mensen te helpen hun doelen te halen. Of je nu alleen maar een paar kilo kwijt wil, al jaren aan het jo-jo-en bent, aan het sporten bent en maar geen resultaat boekt of met sporten wilt afvallen maar je valt geen kilo af, ik help je graag om samen met jou hieraan te werken! Ik heb mijn dromen omgezet in doelen. Mijn missie is nu om zoveel mogelijk mensen te helpen om van hun droom een realistisch doel te maken en dat doel te gaan halen.