Personal Body Plan

Personal Body Plan is ‘Jouw Online Personal Trainer, Lifestyle Coach en Voedingsdeskundige in één, waar je 24/7 toegang tot hebt’. Met Personal Body Plan krijg je een op maat gemaakt plan, gebaseerd op de vier kernelementen gedrag, voeding, training en herstel.

Bij de uitvoering van jouw Personal Body Plan krijg je extra ondersteuning van jouw Personal Body Coach, het steuntje in de rug dat je nodig hebt om stap voor stap jouw gewenste resultaat te behalen!

Sinds november 2015 ben ik zelf heel enthousiast bezig met mijn eigen Personal Body Plan en vanaf oktober 2016 versterk ik het team als Personal Body Coach. Graag zou ik jou ook coachen naar de beste versie van jezelf!

Voor uitgebreide informatie en veel gestelde vragen, klik hier.

Wil je mij als coach bij jouw Personal Body Plan, klik hier. Of maak hier kennis met mij als Premium Personal Body Coach.

Gebruik bij de inschrijving mijn persoonlijke code DFRSQTWLQJ voor korting!

Schuiven naar boven