Voedingsanalyse

Ik denk dat ik gezond eet, maar zeker weten doe ik dat niet? Krijg ik wel voldoende essentiële voedingsstoffen binnen? Eet ik voldoende groenten en fruit? Zijn de tussendoortjes die ik eet wel zo gezond als ze lijken? Ik sport best veel maar val niet af, hoe kan dat? Ik doe veel aan krachttraining maar zie nog geen resultaat…

Met het laten maken van een voedingsanalyse krijg je onder andere antwoord op deze vragen. Een voedingsanalyse is een check op je voedingspatroon en is de start van onze samenwerking.

Het kan een bevestiging zijn dat je goed bezig bent.
Het kan een vertrekpunt zijn voor verbetering.
On Healthy Ground kan je bij die verbetering helpen.


Werkwijze voedingsanalyse:

Indien er nog niet eerder kennis is gemaakt, vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Dit kan op afspraak, telefonisch of via email.

Ik stuur je een uitgebreide vragenlijst toe en vraag jou daarnaast een week lang al je voeding en drank bij te houden in een voedingsdagboek. Zodra ik dit alles van jou retour heb gekregen, ontvang je na 10 werkdagen de uitwerking op je voedingspatroon. Deze analyse geeft je inzicht in welke voedingsstoffen je voldoende, te weinig of te veel eet.  Wil je op de verkregen informatie actie ondernemen, maar weet je niet hoe het uit te voeren? Heb je tips of adviezen nodig om mee aan de slag te kunnen? Dan kunnen we samen bespreken wat de beste manier is voor jou. Dat kan een periode Online Coaching zijn, een voedingsadvies dat je zelfstandig gaat uitvoeren of een sportvoedingsadvies.

 

Meer informatie: LIFESTYLE COACHING  ♦  VOEDINGSADVIES  ♦  SPORTVOEDINGSADVIES

Klik hier voor het maken van een afspraak

Klik hier voor de tarieven.

 

Schuiven naar boven