Merit

” November 2014 woog ik met mijn 1.68 lengte 72 kg en zat niet goed in mijn vel. De knop moest om! De pakjes en zakjes in de keuken werden vervangen door volwaardige, gezonde voeding en ik ging gericht (kracht)trainen en hardlopen. Inmiddels is mijn gewicht al een hele tijd stabiel rond 59-60 kilo en ik voel me fitter dan ooit. Vanuit deze ‘lifechange’ is mijn bedrijf On Healthy Ground ontstaan. Ik wil hiermee zoveel mogelijk mensen helpen om door middel van de juiste voeding hun doelen te halen!”

EVEN VOORSTELLEN:

Ik ben 52 jaar jong en woon in Wassenaar met man en 3 jongens van 12, 14 en 16 jaar. Ik ben een actieve, ‘fitmom’ die graag gezond kookt en bakt. In de weekenden draait alles om sport! Bij de kids en bij mijzelf. Ondanks dat ik altijd sportief ben geweest (de ene periode wat intensiever dan de andere), heb ik niet altijd zo goed in mijn vel gezeten als nu. Sinds mijn studietijd heb ik zo ongeveer elk dieet wel eens een keer uitgeprobeerd; ik was nooit tevreden met mijn gewicht en hoe ik eruit zag. Het ene dieet werkte beter voor mij dan het andere, maar nooit hield ik mijn resultaat vast. Toen ik na mijn studie ging werken was het lang leve de lol. Sporten is altijd wel gebleven maar ik lette niet op wat ik at en dronk en ik was meer dan goed voor me was te vinden op borrels, feestjes en in kroegen. Later, met mijn full-time baan en 3 jonge kinderen was gezond koken en eten nog steeds niet altijd mijn hoogste prioriteit. Gemaksvoeding en eten uit pakjes en zakjes of even wat afhalen of laten bezorgen was op een gegeven moment aan de orde van de dag.

Eind 2014 ging voor mij de knop om: de weegschaal gaf een gewicht van 72kilo aan, veel te veel! Ik heb me bij mijn sportschool aangemeld voor begeleid afvallen: Power Slim in combinatie met krachttraining. Ik ben in nog geen jaar tijd 9 kilo kwijt geraakt. Vanaf toen is ook mijn interesse in voeding, gezondheid en sporten gaan groeien. Toen Personal Body Plan voorbij kwam op social media was het duidelijk voor mij dat dit een logische vervolgstap zou zijn. Daarnaast heb ik inmiddels de opleiding tot voedingsdeskundige en de opleiding tot sportvoedingsadviseur met positief resultaat afgerond, heb mijn diploma tot fitnesstrainer A gehaald en ben aansluitend aan mijn stage meteen aan de slag gegaan bij Aerofit Healthclub in Wassenaar.

Al vanaf november 2015 ben ik vol enthousiasme bezig met mijn eigen Personal Body Plan. Ik heb in deze periode niet alleen fysieke progressie geboekt, maar zeker zoveel mentale progressie. Het balans kunnen houden met eten en je zelfverzekerd voelen met betrekking tot de keuzes die je dagelijks moet maken. Je gedrag is namelijk allesbepalend voor je progressie en resultaat. Personal Body Plan heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven, heeft mij fysiek veel gebracht en ik heb ontzettend veel geleerd op het gebied van gedrag, voeding, training en herstel. Naast deelnemer aan Personal Body Plan, ben ik er ook vanaf september 2016 als Personal Body Coach werkzaam.

Naast de krachttrainingen van Personal Body Plan, doe ik aan CrossFit, wielren ik zo af en toe en loop ik hard. Sinds mijn jonge jaren ben ik sportief bezig. Vroeger was het met name turnen, paardrijden en tennis. Tennis heb ik tot voor kort nog in competitieverband gedaan, maar door het volle schema van de kids heb ik dat helaas moeten opzeggen. De sportieve prestaties waar ik het meest trots op ben zijn de StrongMenRun (21km obstaclerun) in 2015, de halve marathons van Parijs, Leiden en Amsterdam in 2016 en de 25km lange trailrun de Salland Trail.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van voeding, afvallen, muscle shaping, muscle building en diverse sporten, met mijn reeds opgedane kennis, onstilbare honger naar kennis en met de oprichting van “On Healthy Ground” hoop ik zoveel mogelijk mensen te helpen hun doelen te halen. Of je nu alleen maar een paar kilo kwijt wil, al jaren aan het jo-jo-en bent, aan het sporten bent en maar geen resultaat boekt, ik help je graag om met voeding, coaching en/of personal training samen met jou hieraan te werken! Ik heb mijn dromen omgezet in doelen. Mijn missie is nu om zoveel mogelijk mensen te helpen om van hun droom een realistisch doel te maken en dat doel te gaan halen.

img_0167

Diploma’s en certificaten:

 • Voedingsdeskundige
 • Sportvoedingsadviseur
 • Fitnesstrainer A
 • Les Mills CX Worx instructeur
 • Personal Body Coach (Personal Body Plan)
  • running & obstacle running coach
  • pregnancy coach
  • mommy coach
 • Obesitas, Eetverslaving & Gedragsverandering
 • Fitnesstrainer B – Personal Trainer
 • MOM in Balance Trainer

Schuiven naar boven